Den beste strategien å bruke for generisk eller merket – narkotikabatt på – Tribune India

Den beste strategien å bruke for generisk eller merket – narkotikabatt på – Tribune India

InnholdsfortegnelseEnkeltstrategien som skal brukes til en gjennomgang av forskjellene og likhetene mellom generisk …Merkenavn vs. GENERICS: Noe som er bedre? – Blogger for nybegynnere8-minutters regelen for merkenavn vs. GENERICS: Noe som er bedre? – Blogger

Den må dele de samme mengdene av medisinen til blodstrømmen (det vil si Les hele rapporten at det krever å levere en tilsvarende mengde medisinen rett inn i blodomløpet innen en lignende tid som merkevaremedisinen). De ser annerledes ut at jeg. e. De kan ha forskjellige størrelser, former, nyanser eller markeringer.

De kan ha forskjellige ikke-aktive komponenter. Noen individer kan være delikate til ikke-aktive komponenter i tillegg. Noen individer har for eksempel allergiske responser på spesifikke fargestoffer eller smaker som brukes i noen medisiner. De vanlige medisinene setter deg mindre tilbake enn de tilsvarende merkevaremedisiner. Generiske medisiner varierer fra produsent, noe som betyr at vi kan skaffe forskjellige versjoner basert på hvor vi kjøper medisinene våre og hva slags generisk de gir.

Farmasøytisk virksomhet som skaper vanlige medisiner har mye reduserte utgifter enn selskapene som produserer merkevaremedisinene. Dette er på grunn av sannheten om at medisineringsforskning er kostbar i tillegg til produksjon av medisiner kan konsumere mange år- kostnader som vanlige produsenter ikke har. Så snart et selskap utvikler medisinen, bør det oppnå kostbare kliniske studier for å sikre at stoffet er trygt og også effektivt.

Vanlige medisineringsprodusenter trenger ikke å bære disse utgiftene som oppstår mens de skaper en helt ny medisinering. For vanlige medisineringsleverandører forstås medisinens formel, de profesjonelle forsøkene er totale, og også disse bruker bare på produksjonen av medisinen, slik at de kan betale for å tilby medisinen til en rimelig pris.

Hva er forskjellen mellom generisk og merkenavn … for dumminger

Merkenavnprodusenter investerer masse beløp i markedsføring av nye medisiner til leger og publikum. De prøver forskjellige metoder for å gi et område til medisinene sine der ute. Produksjonsselskapene til varemerketavn sender sine representanter for å dra til legene i klinikkene sine og også forskjellige helsestasjoner; Denne virksomheten bruker også på å organisere konferansene for å snakke om stoffene sine med forskjellige andre leger.

Vanlige legemiddelfirmaer oppnår i tillegg fordelen med den tidligere reklamefirmaet for reklame og markedsføring som ble gjort av merkevarenavnsmedisineringsselskapet, inkludert medieannonsering og markedsføring, presentasjoner av medisinrepresentanter og sirkulasjon av kostnadsfrie eksempler. Mange av medisinene presentert av vanlige produsenter har for tiden vært på markedet i et år eller mer (tidsperioden som lisensen sto), samt kan det være populært for mennesker og også transportører.

Når generiske medisiner er autorisert, begynner flere virksomheter å produsere i tillegg til å markedsføre stoffene. På grunn av dette vokser konkurrentene, noe som holder prisen i det vesentlige, det er reklame. Merket medisiner forstås for vanlige mennesker. Vanlige medisiner tilbys under deres vitenskapelige navn mye mindre eller på annen måte anerkjent av vanlig offentlig. Hvis en klient til syvende og sist er på en medisin som fungerer, kan han være mindre mest sannsynlig å endre seg til den vanlige versjonen for bekymring for å miste resultatet av medisinen.

Det er ikke-aktive ingredienser i generiske medisiner som kan være forskjellige fra de i deres merkenavnekvivalenter. De påvirker ikke midlene medisineringsfunksjonene, men de kan få det til å se og også smake på forskjellige, noe som får individer til å spørre deg selv om det rimeligere stoffet faktisk har forlatt noe ute. En annen grunn er at leger ikke foreslår generiske medisiner i India.

9-minutters regelen for generisk vs. Merknavn medisiner: Hva er forskjellen?

Tanken om at generiske medisiner er produsert i sentre for dårlig kvalitet eller er substandard i kvalitet til merkenavnsmedisiner som også kutter ned godkjenningen av folket. De samme standardene brukes av FDA for alle legemiddelproduksjonsanlegg, samt mye virksomhet gjør både merkenavn og vanlige medisiner under nøyaktig samme problemer.

সর্বশেষ